CARAVAN & MOTORHOME CLEANER

kr. 198,00

Alt-i-ett-rengjøringsmiddeletDet ultimate alt-i-ett-rengjøringsmiddelet for alle stoffer og overflater i campingvogner og bobiler.

1 liter.  

Campingvogn- og bobilrens (Caravan & Motorhome Cleaner) er et konsentrert rengjøringsmiddel til mange formål, som er utformet for raskt vedlikehold av fritidskjøretøy året rundt. Det kan brukes på utvendige og innvendige flater for ekstra rengjøringskraft der det måtte være nødvendig.

Campingvogn- og bobilrens (Caravan & Motorhome Cleaner) er svært effektivt til fjerning av vinteralger og de vanskelige svarte stripene som plager alle eiere.

Den kan brukes til å rengjøre lakk, plast, metall, gummi, akryl, fiberglass, hjul, vinduer, pyntelister, arbeidsflater, syntetiske stoffer, tepper, kokeplater, vaskbar veggtapet og lignende overflater.

Sett en flaske i skapet neste gang du reiser, dette er virkelig en alt-i-en løsning.

Profesjonelt tips: Campingvogner og bobiler har ofte plastvinduer. Disse rengjøres med Hurtig-glass (Fast Glass) for å få en overflate uten smuss, riper eller uklarhet

Utvendig bruk:

  1. Gjør karosseriet rent på en side av gangen og forhåndsskyll svært skitne overflater med vann.
  2. Sprøyt løsning på området som skal vaskes og gni lett på overflaten med en klut eller svamp.
  3. Skyll med rikelige mengder rent vann. Gjenta påføringen etter behov. Ikke la produktet tørke på overflatene. Innvendig bruk:

Interiør bruk:

  1. Sjekk alltid stoffer, skinn og ømtålelige overflater for fargefasthet.
  2. Sprøyt forsiktig på området og tørk av med en ren, fuktig klut som skyldes ofte i rent vann.